Brand design

Infographic design

Interaction design

Motion design

Einfach gebruikt elke dag vier kern-vaardigheden om doorlopend succes te creëren op basis van design en ervaring.

Brand design

Een goede branding vertelt je verhaal zonder ook maar één woord te gebruiken. Het is meer dan enkel een logo. Branding is je visuele identiteit en de basis van je publieke imago. Einfach helpt je bij het vinden van de essentie van je verhaal en legt het visuele grondwerk voor organisaties en campagnes.

Wees consistent: Visuele identiteit

Een visuele identiteit is de karakteristieke uitstraling die geassocieerd wordt met een organisatie of campagne. Als het goed is uitgevoerd helpt het je om een organisatie te herkennen zelfs zonder het zien van hun logo. Einfach vindt het belangrijk dat de visuele identiteit van je organisatie consistent, herkenbaar en memorabel is.

En flexibel: Dynamische identiteit

Een visuele identiteit is altijd in beweging, net zoals je organisatie. Een dynamische identiteit combineert consistente visuele elementen (zoals een bepaalde vorm) en voegt dynamische elementen daaraan toe. Dat is vaak een uitdaging, maar het kan je impact een enorme boost geven door consistentie en flexibiliteit te combineren. Een puzzel die we bij Einfach graag oplossen.

Vertel je verhaal

Vind met Einfach de essentie van je verhaal en laat het visuele grondwerk voor jouw organisatie en campagne leggen. Samen kunnen we een (dynamische) visuele identiteit creëren die jou écht vertegenwoordigt. Kom erachter hoe wij dingen Einfach maken of praat direct met ons.

Praat met ons

Infographic design

Einfach voegt betekenis toe aan infographics door informatie en verhaal te combineren in statisch, motion en interactief design. In één blik maken onze infographics complexe informatie begrijpbaar en impactvol.

Combineer informatie en verhaal

Een infographic vertegenwoordigt data of informatie in een grafische vorm. Meestal komt men naar Einfach als hun data heel groot of erg complex is en ze simpelweg geen idee hebben hoe ze dat effectief moeten communiceren. Maar het gaat niet alleen om data en informatie. Een goede infographic moet zowel aantrekken als informeren. Einfach voegt daarom altijd een verhaal toe aan je data. Zonder een verhaal is een infographic tenslotte niets meer dan een saaie collectie grafieken.

Static, Motion or Interactive?

Infographics zijn niet altijd statische afbeeldingen. Ze komen ook voor in geanimeerde vorm en zelfs in interactieve vorm. Het vinden van de juiste vorm is afhankelijk van het type data dat je hebt en het communicatie doel dat je wilt bereiken. Einfach gidst je door het vinden van het juiste medium of creëert simpelweg de vorm die je zelf al hebt gekozen.

Deel effectief informatie

Of het nou gaat om een enorme dataset of een zeer complex proces: Einfach ontdekt graag hoe we infographic design kennis kunnen inzetten om jouw informatie effectief te communiceren. Kom erachter hoe wij dingen Einfach maken of praat direct met ons.

Praat met ons

Interaction design

Einfach verbindt de digitale wereld met die van mensen. Of het nou gaat om een website, een dashboard of de interactie in een touchscreen tafel: wij richten het digitale in voor menselijk gebruik.

  • Persoonlijke moestuintjes als interactieve vragenlijst

    Bekijk de case
  • Cyberrisico's verminderd door een interactieve zelftest

    Bekijk de case
  • Een interactieve weg door de resultaten van een onderzoek

    Bekijk de case

Wireframes & prototypes

Einfach gebruikt wireframes en prototypes om de lay-out, navigatie en functies van een digitaal product te bepalen. Het doel is om de gebruiker zo snel en functioneel mogelijk naar de digitale bestemming te brengen. Zelfs na lancering van een digitaal product blijft Einfach de route van de gebruiker analyseren en optimaliseren.

Gebruikerservaring (UI /UX)

Interaction design draait niet alleen om de meest praktische invulling. Wanneer Einfach een website ontwerpt, creëren wij een ervaring. De digitale producten die we maken bevatten waarde en zijn niet enkel bruikbaar. Einfach weet hoe gebruikers omgaan met de digitale wereld en wat zij belangrijk vinden. Wij zetten die kennis in om soepele en vloeiende ervaringen te creëren. De gebruiker zou tenslotte plezier moeten hebben tijdens de interactieve beleving en niet moeten worden afgeleid door een misplaatste knop.

Verbind gebruikers

Of je nou precies weet wat je wil of nog steeds aan het zoeken bent: Einfach ontdekt graag hoe wij interaction design kennis kunnen inzetten om gebruikers aan jou te binden. Kom erachter hoe wij dingen Einfach maken of praat direct met ons.

Praat met ons

Motion design

Einfach gebruikt animaties en visuele effecten om video\'s en filmische ervaringen te creëren. Einfach laat zelfs de meest complexe stilstaande materie tot leven komen in bewegende verhalen die kijkers zelf kunnen ervaren.

Van statisch naar ervaring

Je hebt een boeiend verhaal nodig om een bewegende ervaring neer te kunnen zetten gebaseerd op complexe en statische input. Einfach helpt je bij het vinden van dat boeiende verhaal gebaseerd op jouw data, proces of zelfs een ruwe versie van het script. Wanneer Einfach de essentie van je verhaal eenmaal te pakken heeft creëren we een succesvolle verhalende ervaring, compleet met audiovisuele effecten.

Personaliseer je video

Dankzij nieuwe technologie is het steeds makkelijker geworden om persoonlijke informatie toe te voegen aan een video en om die personalized video's in bulk te verzenden. Zelfs à la minute renderen bevindt zich binnen de mogelijkheden. Zolang jij de informatie beschikbaar hebt, zijn de mogelijkheden om te personaliseren eindeloos. Einfach gelooft in het personaliseren van video's, omdat het echt iets toevoegt aan de ervaring en effectiviteit van het verhaal.

Krijg kijkers

Het maakt niet uit of je verhaal al compleet is of dat we het samen gaan ontdekken. Einfach ontdekt graag hoe wij motion design kennis en storytelling kunnen inzetten om jou van kijkers te voorzien. Kom erachter hoe wij dingen Einfach maken of praat direct met ons.

Praat met ons