Meer projecten

Speel Op Zeker

De zorg bewust maken van cyberrisico's

Klant
NVZ (Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen)
Project
Zorg Zekeren

Binnen zorginstellingen wordt elke dag gevoelige informatie verwerkt en uitgewisseld. Het is van groot belang dat medewerkers veilig en verantwoord omgaan met deze gegevens. Maar hoe maak je ze bewust van mogelijke cyberrisico’s?

Einfach ontwikkelde o.a. de ‘Speel op Zeker’ Quiz. Zorgverleners, medewerkers en leidinggevenden in de zorg nemen het in deze quiz, met een tiental eenvoudige meerkeuzevragen op tegen Bennie Veilig. Ze komen zij er op een leuke manier achter in hoeverre zij een held zijn in privacybescherming. Delen zij informatie op de juiste manier en voorkomen zij in alle situaties beveiligingsincidenten?

Iedere quizvraag is geanimeerd en gidst de gebruiker op een eenvoudige manier door de serieuze inhoud van de quiz. Wint de gebruiker de Quiz? Of legt deze het af tegen Bennie Veilig? Daarnaast vind je op de campagne-website handige tips om zorg te zekeren en beveiligingsincidenten te voorkomen.

 

  • Een interactieve quiz

  • Promotioneel drukwerk

  • Campagne website

NVZ  (de branchevereniging voor algemene ziekenhuizen en categorale instellingen in Nederland) en GGZ Nederland (de brancheorganisatie voor instellingen in de geestelijke gezondheidszorg en verslavingszorg) zijn samen de initiatiefnemers van de ZEKER campagne 2017.

The Einfach
Roadmap

 

Einfach zet de fases Blueprint, Go en Succeed in om op efficiënte wijze complexe input om te zetten naar effectieve communicatie. Het startpunt van NVZ was een grote hoeveelheid kennis over mogelijke cyberrisico’s in de zorg en verschillende tips en tricks om de risico’s te verminderen.

Einfach zette die input om naar een effectieve, leuke en bewustmakende campagne over cyberrisico’s in de zorg aan de hand van de volgende tijdlijn.

Blueprint

Startpunt
Grote hoeveelheid kennis over 7 cybersecurity onderwerpen
Database met tips en tricks
Bereidheid om gedrag aan te passen
Gebrek aan bewustheid
 
Analyse van de beschikbare kennis
Debrief

Go

Redactie van de vragenlijst
Concept van dit jaar
Visuele vertaling Landingspagina
Speel op Zeker Quiz

Succeed

Succesvolle lancering

 

  • Campagne ondersteunend kwartetspel
  • Campagne ondersteunend truth of dare spel
  • 2D promotiemateriaal

Ervaar dit
project