Meer projecten

eHealth

eHealth-monitor

Klant
Nictiz foundation & NIVEL

Elk jaar brengt stichting Nictiz een uitgebreid rapport uit over de staat van eHealth in Nederland. Tot voor kort was de eHealth-monitor enkel in papieren vorm verkrijgbaar. Het gevoel speelde bij Nictiz dat er meer kon worden bereikt door een digitale stap te maken. Maar hoe ga je digitaal?

Tijdens een uitgebreide kick-off sessie gaf Einfach inspiratie voor een update. Samen realiseerden we een blauwdruk om de ideeën, ontstaan tijdens de sessie, werkelijkheid te kunnen maken. Het project kwam tot leven. Inmiddels is er een motion graphic, een website, een interactieve bibliotheek én een interactieve CheckUp ontworpen. En we zijn nog lang niet klaar!

Samen blijven we de eHealth-monitor continu vernieuwen en optimaliseren. De volgende sessie staat gepland en we kijken uit naar een toekomst vol mogelijkheden en successen.

  • Een overzicht van eHealth in Nederland

  • Nieuwe branding voor de monitor

  • CheckUp: Jouw persoonlijke eHealth-monitor

Sinds 2013 houdt stichting Nictiz in samenwerking met het onderzoeksbureau NIVEL ieder jaar de beschikbaarheid en het gebruik van eHealth in Nederland bij in de vorm van de eHealth-monitor.

Einfach
Roadmap

 

Einfach zet de fases Blueprint, Go en Succeed in om op efficiënte wijze complexe input om te zetten naar effectieve communicatie. Het startpunt van de eHealth-monitor was een jaarlijks terugkerend rapport van 296 pagina\'s over de staat van eHealth in Nederland.

Einfach zette die input om naar een effectief en toegankelijk digitaal platform voor de eHealth-monitor aan de hand van de volgende tijdlijn.

Blueprint

Aug 2016

Starting point
180 pagina's tekst
116 pagina's tabellen
Herkenbaarheid ontbrak
Wens om te digitaliseren
 
Kick-off sessie
Debrief

Go

Aug 2016 - Okt 2016

Branding
Motion Graphic
Website
eHealth Data (1.0)
CheckUp

Succeed

Okt 2016 - toekomst

Succesvolle presentatie Rapport 2016

 

  • Future sessie
  • eHealth Data (2.0)
  • eHealth Data (3.0)
  • CheckUp 2017
  • Personalized video