Meer projecten

Het verhaal van EIT

Het imago van EIT Health versterkt

Project
EIT Image-video

Klant
EIT Health Germany

Samenwerkingen
Studio Spaen

EIT Health zocht naar een manier om de structuur en alle activiteiten van de organisatie zo beknopt mogelijk weer te geven in een duidelijke video. Maar hoe krijg je al die informatie in één effectieve video?

Einfach realiseerde een video waarin medewerkers van het instituut binnen 2,5 minuut uitleggen op welke manieren EIT Health de gezondheidszorg in Europa verbetert. In samenwerking met Studio Spaen werden in slechts één dag, op twee locaties in Duitsland, de beelden voor de video geschoten. De moeilijkheid zat hem daarna in het zo eenvoudig mogelijk weergeven van een grote hoeveelheid informatie in één heldere video.

Door het script efficiënt in te delen en de beelden op de juiste manier te editen en te voorzien van animaties, creëerde Einfach een krachtige en informatieve video voor EIT Health Germany.

  • Een krachtige image-video

  • Verteld door EIT Health Germany zelf

EIT Health (European Institute of Innovation and Technology for Health) is een van de grootste initiatieven binnen de gezondheidszorg wereldwijd, met als doel het verbeteren van de zorg en het promoten van gezond leven onder de Europese samenleving.

The Einfach
Roadmap

 

Einfach zet de fases Blueprint, Go en Succeed in om op efficiënte wijze complexe input om te zetten naar effectieve communicatie. Het startpunt van EIT Health was een rijk verhaal over een organisatie met 130 partners en 6 co-location centra.

Einfach zette die input om naar een effectieve en imago-versterkende video voor EIT Health Germany aan de hand van de volgende tijdlijn.

Blueprint

(Sep. 2016)

Startpunt
130 partners
6 Co-location centra
3 pagina's aan tekst
Veel informatie in korte tijd
 
Kick-off sessie
Debrief

Go

(Sept 2016 - Dec 2016)

Script
EIT Health Germany wilde veel vertellen in relatief korte tijd. Samen keken we daarom eerst naar de essenties en daaromheen schreven we een efficiënt script met een goed verhaal.
Storyboard
Voice-over
Animatie
Motion Graphic
Script
Storyboard
Voice-over
Animation
Motion Graphic

Succeed

(dec 2016 - toekomst)

Succesvolle lancering video
"It was a pleasure to work for the second time with Media & More. A high degree of professionalism and expertise led to a great result in terms of video production. Reliability and strong graphic design skills confirmed our positive impression of this organization." - Christine Neumann, Communication Manager.

 

  • Image-video voor andere locaties

Ervaar dit
project