Meer projecten

Cybersecurity

De zorg bewust maken van cyberrisico's

Klant
NVZ (Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen)
Project
Zorg Zekeren

Binnen zorginstellingen wordt elke dag gevoelige informatie verwerkt en uitgewisseld. Het is van groot belang dat medewerkers veilig en verantwoord omgaan met deze gegevens. Maar hoe maak je ze bewust van mogelijke cyberrisico's?

Einfach ontwikkelde o.a. een zelftest, de ZEKER-check, waarmee medewerkers in de zorg door middel van zeven eenvoudige meerkeuzevragen erachter kunnen komen hoe waterdicht hun gegevensoverdracht is welke cyberrisico\'s er zijn.

Elke vraag uit de zelftest is geanimeerd en gidst de gebruikers op een leuke en vloeiende manier door de serieuze materie van de zelftest. Als resultaat krijgen gebruikers een badge met hun zekerheidsniveau in een persoonlijke e-mail. De campagne website bevat daarnaast tips en tricks om risico’s te verminderen en waterdicht te blijven. Gelukkig bleek dat de meeste gebruikers al bijna waterdicht waren!

  • Resultaten direct in je inbox

  • Een interactieve ervaring

De NVZ (Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen) is de branchevereniging voor algemene ziekenhuizen en categorale instellingen in Nederland.

The Einfach
Roadmap

 

Einfach zet de fases Blueprint, Go en Succeed in om op efficiënte wijze complexe input om te zetten naar effectieve communicatie. Het startpunt van NVZ was een grote hoeveelheid kennis over mogelijke cyberrisico’s in de zorg en verschillende tips en tricks om de risico’s te verminderen.

Einfach zette die input om naar een effectieve, leuke en bewustmakende campagne over cyberrisico’s in de zorg aan de hand van de volgende tijdlijn.

Blueprint

Startpunt
Grote hoeveelheid kennis over 7 cybersecurity onderwerpen
Database met tips en tricks
Bereidheid om gedrag aan te passen
Gebrek aan bewustheid
 
Analyse van de beschikbare kennis
Debrief

Go

Creatie van de zeven vragen
Landingspagina
ZEKER-check
Persoonlijke resultaten

Succeed

Succesvolle lancering
Gepersonaliseerde mailings

 

  • Implementatie van de test bij verschillende zorginstellingen

Ervaar dit
project