Meer projecten

Conversie boost

Conversie verhogen door gebruikservaring

Project
Healthgarden

Klant
Aon

Aon schreef een downloadbaar onderzoeksrapport over ‘zorg en gezondheid als bouwsteen voor duurzame inzetbaarheid’. Aon wilde meer aandacht voor dit specifieke rapport creëren dan een simpele downloadknop zou bereiken. Maar hoe creëer je meer conversie voor een rapport?

Om meer conversie te genereren nam Einfach de gebruikers mee op reis door hun eigen moestuin. In de tuin kunnen zij achterhalen wat de score van hun organisatie is op het gebied van zorg en gezondheid. De interactieve tuin bevat vragen over de organisatie van de gebruiker. Elk antwoord heeft een directe impact op hun eigen geanimeerde tuin (als metafoor voor hun organisatie).

Aan het einde van de reis wordt jouw geanimeerde tuin gepresenteerd (gebaseerd op jouw antwoorden) en krijg je je score te zien (van 1 t/m 10). Tips en tricks met betrekking tot het verbeteren van jouw score, vind je vervolgens in het whitepaper. Dit resulteerde in een veel hogere conversie dan voorgaande downloadknoppen of zelfs complete landingspagina\'s hadden bereikt.

  • Conversie verhoogd naar 34%

  • Persoonlijke interactieve tuinen

Aon is een toonaangevend adviseur in risicomanagement, employee benefits en verzekeringen

The Einfach
Roadmap

 

Einfach zet de fases Blueprint, Go en Succeed in om op efficiënte wijze complexe input om te zetten naar effectieve communicatie. Het startpunt van Aon was een uitgebreid whitepaper over duurzame inzetbaarheid.

Einfach zette die input om naar een effectieve conversie verhogende ervaring aan de hand van de volgende tijdlijn.

Blueprint

Startpunt
Whitepaper duurzame inzetbaarheid
Conversie booster
 
Presentatie plan
Debrief

Go

Wireframe
Storyboard
Design
Prototype
Techniek

Succeed

Succesvolle implementatie op de Aon website
Conversie geboost naar 34%

 

  • Adverteren via sociale media

Ervaar dit
project