Meer projecten

Digicommissaris

De Digicommissaris presenteert

De Digicommissaris

Digicommissaris Bas Eenhoorn sprak op 14 juni 2017 op het VNG Jaarcongres in de Zeelandhallen in Goes zo’n drieduizend aanwezigen toe over het belang voor de overheid om te blijven aanhaken bij de snelle digitalisering. Einfach dacht mee over de inhoud van de presentatie en produceerde de visuals die bij deze presentatie werden getoond. Dit op een panoramascherm van 20 meter breed.

De twintig minuten durende presentatie werd ondersteund door thematische sfeerbeelden, passend bij de onderwerpen. Het gigantische panoramascherm nam het publiek mee in het verhaal van de digicommissaris.

Einfach liet de presentatie van Bas Eenhoorn tot leven komen door cartoons, filmfragmenten en visuals te combineren tot een doorlopende motion graphic. De grafische overlay en custom transities zorgen ervoor dat het meest uiteenlopende beeldmateriaal is gecombineerd tot een perfect samenhangende presentatie.

  • Grafieken geintegreerd in het beeld

Op 1 augustus 2014 is Bas Eenhoorn gestart als Digicommissaris. Hij is door het kabinet tijdelijk aangesteld om als overheidsbrede regisseur regie te voeren op de (door)ontwikkeling van de generieke digitale infrastructuur. Samen met Bureau Digicommissaris heeft Bas Eenhoorn één doel: het realiseren van een veilige, betrouwbare en toekomstbestendige digitale overheid.

Einfach Roadmap

 

Van bulletpoints naar een interactieve presentatie

Blueprint

mei 2017

Start
Een korte deadline
Outline van een speech
Duur rond de 10 minuten
Custom visuals


Go

mei tot juni

Script
Storyboard
Visuele stijl
Beelden filmen op locatie
Monteren
Animeren

Uiteindelijk werden alle animaties aan elkaar geregen in een presentatie die per slide een stuk film of animatie liet zien.

Succeed

14 juni 2017

VNG Congress met live presentatie

 

  • Vastleggen van de presentatie
  • Een herbruikbare visuele stijl ontwikkeld

Explore this
project